Geboorte eerste blog – Vitaminen voor je ziel

Home » Happiness » Geboorte eerste blog – Vitaminen voor je ziel

Vandaag komt mijn digitale dicteer recorder binnen. Ik ga deze morgen al gebruiken wanneer mijn webman komt. “Normaal gesproken” zou ik iedere stap die hij uitlegt op papier zetten als digibeet, maar nu kan ik het opnemen.

Het is best bijzonder dat hij dit allemaal voor mij wil doen. Zijn vriendin en ik hebben vorig jaar rond deze tijd weken samengewerkt om de feestweek in ons dorp voor te bereiden. Ik vroeg aan haar of ze iemand kende die mij zou kunnen helpen met mijn site. Mijn bedrijfsnaam en logo is namelijk veranderd. Nu blijkt dat haar vriend dit werk doet voor grote bedrijven. Hij heeft mij bijna kosteloos geholpen; gewoon elkaar helpen, omdat het goed voelt:WAUW.

Zo zijn er veel wonderen, als je ze wilt zien. Een ander wonder is dat de ex van mijn lief mij kosteloos helpt met hoe je kunt beginnen met het schrijven van een blog. We kennen elkaar pas 8 maanden via de 4 geweldige bonuskids. Ik had ze zelf uitgezocht kunnen hebben in de hamsterweken van een supermarkt, zo geweldig zijn ze!

Ze hebben er pas een vijfde telg bij gekregen: Vlinder Philou. Ik mocht bij de bevalling zijn. Wat een wereldwonder is het als er nieuw leven op aarde wordt gezet. Dit minimensje keek meteen vrolijk de wereld in alsof het een volwassene in een babylijfje is. Zo wijs en tevreden lag ze, bij haar uitgekozen mama, al meteen te drinken. We schoten samen vol en nu helpt ze mij. Zoveel wonderen in de wereld!

De digitale dicteer recorder ga ik niet alleen morgen gebruiken, maar ook de komende tijd wanneer ik mensen ga interviewen voor mijn boek. Ik hoop dat ik jullie, de lezers van mijn blog, hiermee kan inspireren. Want dat deze wonderen nu allemaal samenvallen in mijn leven is geen toeval en wil ik graag met jullie delen.

Vitaminen voor je ziel

Dimphy Boetzkes
Kon. Wilhelminastraat 19
4145KG Schoonrewoerd
Tel: 06 48 149 408
E-mail: info@vitaminenvoorjeziel.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief?

Laatste Blogs

Neem Contact Op

Uw Naam (verplicht)

Uw email adres (verplicht)

Onderwerp

Uw Bericht

Designed by TapGames.nl