Referenties

Ervaringen van Cliënten:

Had ik het maar eerder geweten.

Spannend was het wel, je ziel en zaligheid blootleggen omdat je met dingen kampt. Maar ja, ik wilde wat issues toch echt gaan verwerken. Ik wilde van mijn angsten en paniekaanvallen af. Met jouw rust en je liefdevolle behandelingen ben ik weer zo bij mijzelf gekomen. Ik wist niet dat therapie en massage zo fijn kon zijn. Had ik dat maar eerder geweten.
Dank je wel Dimphy, Lucia Verstappen

Lifechanging

Mijn ervaring bij Dimphy was in een woord: lifechanging. Ik heb mijzelf leren kennen. Ik kwam 6 jaar geleden bij Dimphy terecht omdat ik depressief was en ineens angst voor de dood gekregen had. Dimphy heeft mij hier fantastisch vanaf geholpen met haar sessies, gesprekken en inspirerende boeken heb ik enorme sprongen gemaakt. Zelfverzekerder geworden, mijn spiritualiteit ontwikkeld die altijd al in mij zat, maar dankzij Dimphy tot uiting mocht komen. En heb het leven en de dood weten te omarmen als iets moois!
Liefs Anouk Versantvoort

Dit heeft gewerkt!

Ik had al een tijdje een depressie en het werd steeds erger. Ik ben al naar een psycholoog geweest, alleen dat hielp niet bij mij. Toen kreeg ik de optie om naar Vitaminen voor je ziel te gaan en ik ging ook. Omdat het zomervakantie was ging ik in 2 weken dagelijks naar Dimphy toe. Ik kreeg behandelingen(om geschiedenis te herschrijven), shantala massages en andere creatieve oplossingen om mij gelukkiger te maken. Dit heeft gewerkt! Ik heb nu mijn persoonlijk boekje met allerlei mogelijkheden om mijn bui om te buigen als het nodig is. Maar nu ik weet hoe het werkt, heb ik dit niet eens nodig. Ik ben nu een jaar verder en heb geen terugval gehad.
Ik voel me gelukkig – Esmee 14

Dit was voor mij een openbaring.

Ik ben een vrouw van 51 met chronische PTSS. 
Ben na de therapie bij Dimphy terecht gekomen omdat ik weer nieuwe herbelevingen kreeg, dit was voor mij een openbaring. 
We hebben heel veel trauma’s hergeschreven, en verwerkt. 
Ik vond het spannend,maar Dimphy heeft mij er erg goed doorheen geholpen.
Dimphy is lief en erg zorgzaam en neemt de tijd voor je, hiervoor wil ik Dimphy  bedanken, want ik heb mijn leven na 47 jaar weer terug.
Nu kom ik nog voor de shantala massage om lekker even te ontspannen,en dit bevalt mij erg goed.
Vriendelijke groet, Grace

Zij voelt haarscherp welke methodiek het beste werkt.

Ik kan met recht zeggen dat Dimphy mij weer op het juiste pad heeft gekregen. Zij is daar als enige hulpverlener in geslaagd, mede door haar specialistische kennis, engelengeduld en tijd die ze mij gunde. Het was heel prettig om daardoor te ervaren dat ik ertoe deed, dat ik mocht zijn wie ik ben. Stukje bij beetje kwam hierdoor het zelfvertrouwen weer terug en de kracht om uit het diepe dal te komen. Dimphy gaat met haar behandelingen mijns inziens verder dan menig andere hulpverlener. Zij voelt haarscherp aan welke methodiek op dat moment het beste werkt en bespreekt dat vooraf, zodat je weet wat je te wachten staat. Daarbij besteedt zij ook tijd aan nazorg om te voorkomen dat je niet (te ver) terugvalt. Last but not least is Dimphy ook gewoon een heel fijn mens!
Carmen van Ommeren

Vitaminen voor je ziel

Dimphy Boetzkes
Kon. Wilhelminastraat 19
4145KG Schoonrewoerd
Tel: 06 48 149 408
E-mail: info@vitaminenvoorjeziel.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief?

Laatste Blogs

Neem Contact Op

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Designed by TapGames.nl